Klik her for at genfinde kaffebarsintroen

Kaffebaren

Tagensvej 67 · 2200 København N
Åben: Mandag - fredag · 6ºº- 16ºº
Klik her for at genfinde kaffebarsintroen

Kaffebaren på hjørnet af Tagensvej og Vølundsgade På hjørnet af Tagensvej og Vølundsgade ligger "Kaffebaren". Interiøret er af nyere dato. Væggene er beklædt med imiteret træ. De ternede duge og nylongardinerne forefindes, medens billederne på væggen er af mere moderne tilsnigelse i form af sort/hvide fotografier. Bl.a. ses det klassiske billede med amerikanske bygningsarbejdere, der i 1930'erne holder frokost på en jernbjælke i adskillelige etagers højde under bygning af en skyskraber.


Ternet dug og ternede gardiner - stilen er der Stedet her hed indtil for relativt nyligt "Evelyns kaffebar". Dets særkende var, at man ikke havde en dagens ret. Dette søgte man så at kompensere ved tilgengæld at have lune deller og lun leverpostej. Da vi på besøgsdagen troppede tre mand op, så vi til vores glædelige overraskelse, at den nye ejer havde genindført dagens ret, som denne dag var flæskesteg. Glæden var dog til at føle på, da det viste sig, at der kun var een portion tilbage. Denne blev tilgengæld serveret med rigelige kartofler. Den ene af os kastede sig derfor over flæskestegen, medens vi andre fik en iøvrigt god og stor frikadelle med surt og rugbrød til 20,-. Til den efterfølgende obligatoriske kop kaffe fik vi mazarinkage.

Publikum består overvejende af håndværkere. Dagens aviser ligger gratis til rådighed for den besøgende bl.a. Ekstrabladet. Kaffebaren gør sig også som Diner transportable med levering af smørrebrød, platter og det store kolde bord. Brochure fås på kaffebaren.

Besøgt:

Et alt i alt ganske hyggeligt sted herude på det Ydre Nørrebro

Rasmussens kulinariske hjemmeside Tilbage til PinkDildos hjemmeside