Klik her for at genfinde kaffebarsintroen

Dyrbys kaffebar

Sundekrogsgade · 2100 København Ø
Klik her for at genfinde kaffebarsintroen
Dyrbys kaffebar på hjørnet af Sundekrogsgade og Skudehavnsvej Ude ved enden af Sundekrogsgade i Københavns Nordhavn ligger et meget autentisk havnearbejdermiljø i form af Dyrbys kaffebar. Kaffebaren er beliggende i et træskur, hvis indre er beklædt med klinkegulve og træpaneler. På væggene hænger malerier med lokale motiver fra Nordhavnen udført i naivistisk stil af Dyrby.


Ved besøget bestilte vi en gang frikadeller m. kartofelsalat til 40,- pr. snude. Frikadellerne var store og maskinrørte. Til maden fik vi en Faxe Light til 8,- og som afrunding på besøget en kop kaffe til 6,-. Det er dog hovedsagligt et bredt sortiment af klassisk smørebrød, der dominerer glasmontrene ved disken. Der er også mulighed for at bestille en madpakke - det gør bl.a. Fedtøre (en af kranførene i området). Af de rigtige kaffebarssodavand var der til vores store beklagelse ingen Jolly Cola, men tilgengæld forefandtes Cocio Cacaomælk.

Publikum på kaffebaren leverer en ægte gang truckersnak om biler i almindelighed og lastbiler i særdelshed samt de semeste nyheder fra BT, medens indehaveren i egen person står bag disken med cerutten i munden.

Besøgt: 14 maj 1998

Dyrbys kaffebar - en god lejlighed for en udflugt til en afkrog af København

Rasmussens kulinariske hjemmeside Tilbage til PinkDildos hjemmeside