Klik her for at genfinde kaffebarsintroen

Bentes kaffebar

Langelandsvej 24 · 2000 Frederiksberg
Åbent: Mandag-Fredag 6-14
Klik her for at genfinde kaffebarsintroen

Idyllisk ligger Bentes kaffebar på hjørnet af Langelandsvej og Bjarkesvej En absolut klassisk kaffebar beliggende på hjørnet af Langelandsvej (søvning sidevej til Godthåbsvej) og Bjarkesvej. Indenfor venter et rum opdelt i to niveauer. På det nedre niveau står en række voksdugsbeklædte spiseborde. Væggene har imiterede træpaneler og klassiske landskabsmalerier og vinduerne bærer lyse nylongardiner. På det øvre niveau (adskilt fra det nedre med et enkelt trin) står tre spiseborde til højre mod vinduet og til venstre er disken med smørrebrødsmontrene, bag hvilken Bente tager imod.


Bente har som regel fra to til fire varme retter til 30,- pr. portion at tilbyde, som f.eks. hakkebøf m. spejlæg og surt, frikadeller, ribbensteg m. rødkål, medisterpølse m. rødkål m.m. Alt sammen serveret med kartofler og en velsmagende brun sovs. Ved siden af tilbydes også smørrebrød, bl.a. skinke m. spejlæg og ved juletid kan man være heldig, at hun har ris a la mande. Til at skylle efter med fås letøl af mærket "Harboe Light" samt mineralvand af den mere gængse slags. De klassiske kaffebarssodavand må man desværre spejde langt efter: Bente er hoppet på Coca Cola-trenden. Til den efterfølgende kaffe kan man få wienerbrød eller ostemad.

Menukort er til rådighed Publikum er overvejende håndværkere, postbude, taxachaufører og i ny og næ en enkelt politibetjent. Der er mulighed for at læse dagens aviser, som Bente stiller til rådighed, altimens man indtager sin mad. Bente overtog kaffebaren i slutningen af 70'erne. Før det hed stedet Hansens kaffebar. Da Bente overtog det, var butikken endnu udvendigt beklædt med skilte, der reklamerede med en kop kaffe til 8 øre. I tidernes morgen åbnede Bente allerede kl. 4 af hensyn til skraldemændene, der dengang arbejdede tidligere. I dag åbner hun kl. 6.

Besøgt: 24 august og 22 december 1999

Bentes kaffebar - det naturlige mål for enhver dannelsesrejse

Se flere billeder fra Bentes kaffebar

Rasmussens kulinariske hjemmeside Tilbage til PinkDildos hjemmeside