Forsvarets caféteria

Svanemøllens kasserne
Ryvangs Alle 1 · 2100 København Ø
Millitæret har pr. definition altid haft et ry som et sted, hvor man spiste dårligt. En sen efterårsdag i 1999 fik redaktøren en enestående mulighed for at afprøve dette udsagn, da det jo ikke er enhver forundt sådan bare at komme og spise i den lokale messe.

Messen viste sig at være en blanding af et klassisk cafeteria og en gymnastiksal. I hvertfald træder man ind i en stor træbygning med højt til loftet - adskillelige højtsiddende vinduer sørger for rummets oplysning.

Dagens ret til 23 kr var krebinet m. kartofler, grønærter og lys sovs. Og jo...! Rygtet har ikke løjet! Man spiser temmeligt dårligt i cirkus Milli!! Krebinetten var OK; kartoflerne havde en kedelig hengemt smag og ærterne var mere grå end grønne og smagte umiskendeligt af konserves. Måske skulle man have prøvet noget af smørrebrødet i stedet.

Cafeteriet består af to store rum og der kommer mange besøgende - de fleste selvfølgeligt klædt i millitærets armygrønne farver. Også en enkelt kendt person i form af sweatersmajoren, alias Svend Bergstein, beærede denne dag Forsvarets Caféteria med et frokostbesøg.Rasmussens kulinariske hjemmeside Tilbage til PinkDildos hjemmeside