Historien om Københavns eneste punk-band: Krølle & Sporado Band

Bandet, som aldrig solgte ud og derfor aldrig solgte nogen plader!

1 9 8 4

"Sporadio" udgives i august.

 Gr. stil er nu blevet betydelig mere poppet og poleret, antagelig som konsekvens af, at alle andre i den Københavnske undergrund er forfaldet hard-core-punk. Intronummeret "Hello-Hello" er således en hyldest til 70'ernes glitter-rock, en musikgenre som efter gr's opfattelse på det tidspunkt var alt for overset.
Det tager forresten Master Fatman endnu ti år at nå til denne erkendelse - så endnu en gang er KSB helt fremme i feltet.
Et par jazznumre er der også plads til på "Sporadio" Lasse (også Beneath Contempt) medvirker som guitarist på flere kompositioner.  Et par af nr. er genindspilninger af materiale fra "Cum-exhibition".

[Smæk for Skillingen !]
indercover fra "Sporadio" - klik på billedet for stort format

Lasse og Sporado medvirker sideløbende med K&S Band som hhv. bassist og guitarist i et trash-band ved navn "My-Lai Tea-party", som dog opløses kort efter en skandaløs optræden i Radio Skamløse og en ditto ikke-koncert i foråret.

Selvom "Sporadio" må betegnes som et helstøbt produkt, udformet som en (forholdsvis) lyttervenlig radioudsendelse, står det klart for gr.'s medlemmer, at det nu er tid at gå nye veje. Der kommer således igen nye udgivelser fra Krølle og Sporado Band det næste års tid.

<-- 1983<--     ||||||    --> 1985 - 88 -->

KSB år for år:

[ 1980 ]

[ 1981 ]

[ 1982 ]

[ 1983 ]

[ 1984 ]

[ 1985 - 88 ]

[ 1989 ]

[ 1990 - 91]

[ 1992 ff. ]

 

HØR SELV
Den labre version af
OH BOY
1.7 Mb i Mp3

 

 

film

 

andre bands

 

udgivelser

 

links

 

 

offentlig licens - musik

 

 

 

 

 

 

HØR OGSÅ
Sporadio Jingle
Featuring Onkel Hindbærbrus